Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювеч»Зрял фасул с кървавица в гърне

Зрял фасул с кървавица в гърне

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Зрял фасул с кървавица в гърне1 / 2
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене
70 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2-4
"Най-вкусната гозба от кухнята на баба"

Необходими Продукти

  • кървавица - 500 гр.
  • боб - 600 гр.
  • олио - 100 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне. Заливат се с мазнината и малко вода и се варят на тих огън до готовност.

Ако кървавицата не подсоли достатъчно фасула, накрая се прибавя сол на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
53
41
34
20
10
Дай твоята оценка: