Пилешки специалитет в гювечета
Необходими продукти
  • • 1 бр. пиле
  • • 200-300 г гъби
  • • 150-200 г кашкавал
  • • по 1 ч.л. сметана за всяко гювече
  • За соса:
  • • 1 пакетче фикс - Маги Пиле с гъби в сметанов сос
  • • или пакетче крем супа от гъби
  • • или сос Бешамел
  • • или подправки по избор
Начин на приготвяне
Сварява се пилето в подсолена вода. Разкъсва се на парченца. Запържват се нарязаните на филийки гъби и се смесват с месото. Ако сосът се приготвя от сухи съставки се разтварят в малко вода, за да се получи гъста каша. Разпределя се в гювечета, слага се по 1 лъжичка сметана, залива се с малко от соса, поръсват се с настърган кашкавал и се запичат, колкото да се разтопи кашкавала.

Рецептата е добавена от BABY на 26 Октомври 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.