Пилешки специалитет в гювечета
Необходими продукти
- • 1 бр. пиле
- • 200-300 г гъби
- • 150-200 г кашкавал
- • по 1 ч.л. сметана за всяко гювече
- За соса:
- • 1 пакетче фикс - Маги Пиле с гъби в сметанов сос
- • или пакетче крем супа от гъби
- • или сос Бешамел
- • или подправки по избор
Начин на приготвяне
Сварява се пилето в подсолена вода. Разкъсва се на парченца. Запържват се нарязаните на филийки гъби и се смесват с месото. Ако сосът се приготвя от сухи съставки се разтварят в малко вода, за да се получи гъста каша. Разпределя се в гювечета, слага се по 1 лъжичка сметана, залива се с малко от соса, поръсват се с настърган кашкавал и се запичат, колкото да се разтопи кашкавала.
Рецептата е добавена от BABY на 26 Октомври 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.